15 persoane sunt în stare grava dupa ce au participat la ziua de nastere a unei pisici.


Cei mai multi dintre cei infectați sunt în stare gravă.
In ciuda înăspririi restricțiilor sau a numărului mare de persoane infectate, există întotdeauna persoane care trăiesc la marginea realității. Dacă adăugăm la numărul persoanelor care nu cred ,persoanelor care nu respecta restrictile, este normal sa creasca numarul cazurile. De fapt, în acest articol vom vorbi despre o petrecere … Ziua de nastere a unei pisici.
Evenimentele au avut loc în orașul Santo Domingo, regiunea Valparaíso (Chile), unde autoritățile corespunzătoare au raportat că a existat un focar de infectie în ultimele zile. Originea? O petrecere de ziua unei pisici.
Mai mulți prieteni au participat la petrecerea care s-a încheiat cu 10 persoane infectate de catre proprietarul felinei, care este considerat „pacientul zero”. Ulterior, alte cinci persoane au contractat coronavirusul dupa ce au fost în contact cu unii dintre cei care au participat la eveniment. După cum sa raportat în Mirror, unii dintre cei infectați se află în stare gravă.

În ciuda înăspririi restricțiilor sau a numărului de persoane infectate în creștere, există întotdeauna persoane hotărâte să arate că trăiesc la marginea realității. Dacă adăugăm la numărul negatorilor partidele clandestine care au fost făcute publice, este normal ca credința multora în ființa umană să scadă. De fapt, în acest articol vom vorbi despre o petrecere … cu o pisică.În ciuda înăspririi restricțiilor sau a numărului de persoane infectate în creștere, există întotdeauna persoane hotărâte să arate că trăiesc la marginea realității. Dacă adăugăm la numărul negatorilor partidele clandestine care au fost făcute publice, este normal ca credința multora în ființa umană să scadă. De fapt, în acest articol vom vorbi despre o petrecere … cu o pisică.
Blogpersonal

Blogpersonal

Entradas relacionadas

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Read also x