Oamenii de știință avertizează despre „viitorul teribil” al Pământului.

Oamenii de știință avertizează despre „viitorul teribil” al Pământului
Anul 2020 a lăsat o amprentă de neșters în cărțile de istorie după izbucnirea pandemiei de coronavirus care continuă să devasteze lumea. A paralizat practic toată activitatea țărilor, în special în timpul primului val, deși odată cu venirea campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, sfârșitul tunelului începe să se întrevadă.
Dar dacă vorbim despre prognoze, un grup internațional de oameni de știință avertizează că omenirea prezice un „viitor teribil de dispariție în masă, deteriorare a sănătății și tulburări climatice”, care amenință supraviețuirea umană, datorată parțial ignoranței și inacțiunii .Toate acestea, după un studiu realizat de 17 experți în care au evaluat starea actuală a civilizației noastre, expunând că planeta Pământ se află într-o stare mult mai proastă decât se crede în general.„Omenirea cauzează o pierdere rapidă a biodiversității și, odată cu aceasta, capacitatea Pământului de a susține viața complexă”, spune Corey Bradshaw, coautor al lucrării publicate în revista „Frontiers in Conservation Science”.
Grupul de oameni de știință expune o serie de modificări necesare pentru îmbunătățirea și evitarea unei eventuale catastrofe. În care se evidențiază: eradicarea combustibililor fosili, controlul influenței afacerilor și abilitarea femeilor.
Blogpersonal

Blogpersonal

Entradas relacionadas

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Read also x